NAGRADNA IGRA: Doniraj dohodnino in osvoji unikatno leseno smrečico

Leto 2020 je nenavadno leto. Novi virus močno vpliva na življenje po vsem svetu. Slovenija ni nobena izjema. Pandemija je otežila tudi delovanje prostovoljnih gasilskih društev, saj so odpadle veselice in druge prireditve, ki predstavljajo zelo pomemben delež finančnih prihodkov za delovanje. Za PGD Kriška vas to pomeni večinski delež.

Naši mladi člani so prepoznali možnost, da s svojim strokovnim znanjem in idejo pomagajo gasilskemu društvu. Izdelali so dve unikatni božično-novoletni smrečici, ki sta elegantni, trajni, prilagodljivi ter okolju prijazni.

Tudi vi lahko pomagate društvu na način, ki vas nič ne stane, tako, da namenite del dohodnine za delovanje PGD Kriška vas. Društvo pa se vam bo zahvalilo z nagradno igro, pri kateri bomo izžrebali omenjeni božično-novoletni smrečici med vsemi, ki boste posredovali dokazilo, da ste namenili del dohodnine za PGD Kriška vas. Pošljete lahko izpolnjen obrazec kar na naslov društva (PGD Kriška vas, Kriška vas 10, 1294 Višnja Gora) ali pa elektronsko oddate vlogo za oddajo dohodnine, nam pa pošljete zaslonski posnetek na naslov pgdkriskavas@gmail.com. V torek, 22. 12. 2020 ob 18:00 uri, bomo med vsemi prispelimi obrazci izžrebali nova lastnika smrečic ter ju pozvali k prevzemu nagrade.

Del vaše dohodnine (do 0,5%) namenite za delovanje PGD Kriška vas. To dohodnino bi sicer pustili v državnem proračunu. Zato je donacija za vas brezplačna. Z donacijo boste omogočili, da bodo nevladne organizacije prispevale h kakovosti bivanja v naši družbi.

Namenite 0,5 % dohodnine PGD Kriška vas na naslednje načine.

  1. Natisnite obrazec (Del dohodnine za PGD Kriska vas), ga izpolnite in pošljete na naslov našega društva (PGD Kriška vas, Kriška vas 10, 1294 Višnja Gora). Obrazec lahko oddate tudi članom PGD Kriška vas. Mi bomo poskrbeli za dostavo obrazcev na davčni urad.

ALI

  1. Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki in nam na naslov pgdkriskavas@gmail.com pošljite zaslonski posnetek oz. potrdilo o oddaji obrazca.

ALI

  1. Izpolnite obrazec na spletni strani edonacije.si in v polju *donirati želim izberite PGD KRIŠKA VAS (davčna št.: 75850591) in nam na naslov pgdkriskavas@gmail.com pošljite zaslonski posnetek oz. potrdilo o oddaji obrazca.

Sporočilo posredujte še vašim prijateljem, znancem, sodelavcem …

 

 

Gasilke in gasilci PGD Kriška vas se za vašo pripravljenost lepo zahvaljujemo in obljubljamo, da bomo finančna sredstva uporabili za zagotavljanje naše pomoči tistim, ki jo bodo potrebovali.

Z gasilskim pozdravom,

 

NA POMOČ!

Vam je vsebina všeč? Delite jo na družbena omrežja ali pošljite povezavo prijateljem. Hvala!